pengikut comel

Tuesday, September 6, 2011

don't start it whenn...

:D sekom. hai. 


syoknya pagi2 bole dok tutup pintu rezeki aku. :) syoknya dok bole buat aku angin sangat. well x la angin sangat kan. :) aku dok rilek tokwan g ni. :) tapi satu aku x taw apa masalah kawan ang, or stalker and or sapa2 yang dekat ngan ang. :) dan paling terok apa masalag ang! perluka nak kaitkan aku dengan masalah yang ampa create and lempaq tuduh aku yang buat suma benda bodo tu. :) kat sini aku x mau cakap aku nak gaduh ngan ang. tapi kalau ang rasa aku cakap ni buat ang panaih, sila berdepan. aku nak tau apa masalah hang dengan aku. :) 


kalau ang terasa, aku nak bagi ang sedaq dulu. tolong hormat privacy orang, hormat apa yang orang buat kalau hang nak orang hormat hang dengan sepatutnya. :) wey kawan pompuan aku tak ramai wey. tapi aku x sangka gak ang nak bagi aku ngan kawan bek aku belaga. :) sory to say, ang bukan kawan baik aku pon. :) sebab apa ang taw? ang nak stalk pasai dia ang cari aku, ang x dak kawan, ang cari aku, ang senang, ang buang suma. :) aku taw ang hotstuff wey. fb sampai berkandaq. tapiii... aku x penah heran pon kalau ada kwan hotstuff tapi pangai macam haram J! :) ingat x ayat ni wey? "pandai buat pandai la tanggung. salah hampa, nak kaco hak aku pasaipa" aku rasa ang tau kot pasai apa kan. :) aku kena tanggung maki. aku kena hadap segala marah orang. sebab HANG! 


dok tengok aku rilek lagi kan. jangan sampai hang cakap satu pon aku x balaih, jangan sampai aku usha ang rapat wey. :) usha status aku, usha cara aku. ang bole lagi dok cari pasai kan. sory la wey, aku x terjejas lansung kot dengan apa yang hang buat skang. :) aku tau stalker hang ramai gila. aku tau kalau hang nak apa pon ramai orang bole tolong hang. even kalau hang hina orang, pelecey orang pon, yang sokong, bekap ang beribu. or bole aku cakap, satu malaysia ni kenai ang kan. :) ang p mana pon orang kenai kan. sebut nama ang suma budak FB kenai kan. :) yaa aku TAK PENAH bangga ada kawan mcm hang. :) less is more girl. :) aku x perlukan bekap kalau aku nak berdepan ngan barua. aku x perlu nak jadi orang yang sangat x dak keja dengan p bercerita kat orang benda yang aku sendiri taw x dak faedah. :) kalau ang nak tengok sangat aku nak perburuk orang, aku akan perburuk pasai hang. tapi bukan dengan fitnah. dengan fakta yang hang sendiri tak kan bole deny. :) tapi sayangnya aku x kan buat benda 2 sebab x bagi apa manfaat pon kat aku. malangnya, hang orang yang sangat berbahaya bagi aku. :) hang bukan setakat pijak pala aku, ang kencing berak lagi ataih pala aku. x cukop dengan tu hang nak pukoi pala aku sampai aku mati. sory, aku xkan mati dengan barua macam hang!. :) 


tolong sedaq, hang bawah aku. jangan mula bila aku x penah cari pasai dengan hang. :) aku x penah jaga hati orang k. aku akan jadi orang yang hang sendiri x kan mau kenai pon pompuan. :) jangan pasai hang x dapat dia, hang nak jaki dengan suma orang. :) biaq dia hidop ngan kebahagiaan dia dengan pilihan dia. hang, or ex dia x kan ada hak nak halang dia. :) and FYI, aku ngan dia x penah kapel. :) so aku x kan terjejas. jangan sentuh kawan-kawan aku. especially kawan baik aku . kalau hang x puaih hati ngan aku. face me moron. :) aku tunggu hang kat sini. aku tunggu barua apa lagi yang nak kuaq dari mulut hang dengan kawan2 serta stalkers hang. :) jangan kecoh bila aku ngan bf aku kapel. :) yeap aku tau semua perangai dia. so x payah hang repeat sebab dia dah terlalu jujur dengan aku sekarang. :) baik buruk, luaq dalam dia aku yang nilai. bukan hang or sesapa pon. sebab aku yang duduj, berdiri hidop dengan dia. :) sekarang!. ingat tu! sekarang! bukan hang, or ex gf dia. 


cerita apa saja, aku akan bidas apa saja. :) silakan block aku kalau hang tau tu diri ang. :) silakan maki aku kalau hang taw yang mulakan suma bullshit ni HANG! yes hang! aku tunding jari ni kat hang sebab aku dah banyak sabaq dengan semua taik nie kan. :) hidop la dengan dunia hotstuff hang. hidop la dengan dunia kawan2 hang yang suma bole hang buat hamba. :) hidop dengan dunia hang sendiri pon xpa wey. :) hidop la dengan dunia hang yang x penah na hargai hati orang . :) jangan salahkan orang kalau semua kawan2 hang hilang. :) sebab orang yang hang perlu cermin dulu is diri hang sendiri. :) attitude hang, dan cara hang. :) langsi ngan aku, aku akan balaih benda yang sama. baik ngan aku, aku akan angkat hang jad sebahagian hdop aku. :) aku tunggu game hang yang seterusnya. hutang lama ang ngan aku, x langsai lagi. :) aku tunggu hang bayaq. :D kbai!

No comments: