pengikut comel

Tuesday, September 27, 2011

pengakuan terbuka tanpa disuruh.

hello. :) 


tertanya-tanya tak kenapa tajuk tu. aku na buat pengakuan apa eh? tadak menda aku na buat pengakuan. tapi budak rumah aku yang DAH buat pengakuan tanpa aku suruh. :) pengakuan apa? meh nak bagitau . 


tak dak orang yang nak mengaku dia bodoh walaupun secara terang dia memperbodohkan diri dia dengan segala perbuatan dia. :) well kalau dah panjang tangan tu , kalau mengaku saja tak pa. dah la ngaku dah tu marah aku pulak. apa bangang sangat manusia ni kan. serius bukan kau tak cantik pompuan. cantik. tinggi, kulit kalau x mekap ada buah minyak (jerawat) , kalau mekap macam pompuan korea. rambut lawa macam rihanna. tapi sayang, attitude ang tu x melambangkan kecantikan ang. :) terlalu bodoh untuk dibandingkan dengan rupa ang. :) aku mengaku ang cantik. aku mengaku aku x secantik ang. tapi , kalau cantik saja, cakap besar, apa guna wey. :) ang kata ang bole bayaq berapa pon aku nak. or apa yang ang kata kat aku haritu? berapa juta pon ang bole bayaq? bayaq la kalau ang mampu. :) berjuta-juta bole bayaq kenapa still nak amek barang aku? dah la tu tanpa kebenaran aku pulak 2. :) mampu lagi ka cm 2? aku rasa tak. 


kata ang, duit ang banyak. seponser ang ramai. kalau seponser ramai tak payah la kalau deodorant aku pon ang na sebat. tak payah la kalau aku punya barang semua ang na amek. aku taw ang x penah taw benda2 tu semua. tapi susah sangat ka ang na minx kebenaran nak guna barang aku. ang kata ang hati kering. tak takot. berapa pon ang bole bagi. tapi kalau ang dah tau aku kata kat ang kat FB. ang tebiang puki pi amek lagi barang aku sapa suro. tak nampak ka kebangangan ang tu bertukar menjadi kebodohan yang amat sangat. :) tau la SPM ang x berapa nak elok tapi perlu ka ang tunjuk apa yang orang tataw tu kat sini? :) kenapa pulak kalau aku bercerita hal 2 kat kakchik? ang cakap x payah pemalu muka ang. yang ang tu memang muka tembok tataw malu dok menghala mengambil barang aku buat mcm harta bapak ang sendiri tu aku nak kata apa pulak? memang muka kulit gajah ka apa? ka memang ang x kenal apa maksud malu? :) 


kalau setakat cukoq bulu yang tiga RM5.00 pon ang tak bole nak beli nak rembat yang aku punya, singlet putih ROMP yang ada kat KL pon ang x bole nak beli, deodorang far away yang aku x pakai lagi pon ang na amek, minyak wangi aku yang pasar malam pon ang na guna sampai habeh, apa guna ang cakap ang ada bf dok bagi duit? :) oh aku lupa, ang memang dasar pemalas. :) dah la pemalas, pengikis tapi tak reti na pusing duit. dah la tu bangang tambah lagi pulak bodoh sombong. mengaku ambik barang orang tapi marah tuan punya badan. hello bitch, cermin diri dlu sapa yang malukan diri sendiri. :) aku x suro pon ang mengaku. mengaku sendiri sapa suro. :) big applause to you. :) kalau time aku tidoq lena pon and still bole amek RM10 tanpa aku sedaq. x kira lagi yang RM 50 yang lain tu. aku rasa better ang p cri anak datuk kawen la wey. ang kesempitan hidup sangat dah nie. :) 


ingat sikit. orang kerja, duit gaji tu orang ada tujuan lain na guna. :) bukan untuk pencuri barua macam hang ni amek sukati. :) masing-masing ada urusan masing2. :) kalau gaji ang x cukup. buat and belanja macam mana gaji yang ang dapat. bukan tengok gaji orang then amek. :) gaji besaq ang igt ak nak simpan saja ka gaji aku. banyak lagi benda lain aku na buat k . bukan nak seponser ketidakmampuan ang 2. :) beza gaji aku dengan ang banyak kot. 400 beza. :) so duduk kat tempat ang sepatutnya. bukan jadi parasit yang bangang dengan amek benda yang bukan hak ang. :) katanya bole bayaq. bayaq la. aku x maw cek. aku x maw hutang. kalau ang nak sangat bayaq. setengah gaji ang kot. kerugian aset aku dengan ang nie. :) tokey babi pon lari aku rasa. bayaq by cash. tunai. x dak silap skit pon. bayaq kalaw ang mampu. :) jangan pasni x cukop makan p mencuri duit orang lain suda. :) 


sedaq la diri sebelom orang lain tolong sedaqkan ang. :) hati kering kan. so aku pon dengan kering hatinya TAK menghalalkan apa yang ang amek. :) sekian terimakasih.

3 comments:

babyMIYUKI said...

terguling2 aku baca entri ni woi . HAHHAHA sumpah ayat hang agak straight untuk budak tu . miahahhaha :D aku tatau nk kata apa kalau dy baca entri ni tapi kelaku tak ubah . and one more thing , aku heran sikit sbb aku add dy tak app . tak ckup hot untuk dy app mungkin :D hewhewhew :P

azlanies said...

kasihan dia~ haha

raraRAWR said...

dia terlalu bodoh sbb perasan diri dia lgi hot dri ang. HAHHAA> mcm babiii