pengikut comel

Tuesday, December 13, 2011

aku harap semua ni tak betul.

eh saya bosan la. hari2 mcm ni, bosan laa. bosannyaa. :) 


yela saya mana penah bosan2 kan hidop sorang2 terperuk kat sini. -,-" kan? x penah lagi la hujung minggu aku x boleh keluaq shopping2 , window shopping. -,-" bapak bosan. 


aku baru sedaq, lately handset aku  x berbunyi dah. tadak dah lagu suavemente 2 berbunyi tiap2 malam. xdak dah bunyi mesej, jarang dah aku dengaq sweet words mcm dulu. :') bosan sangat er? :) ke aku de buat salah eh? ke aku ni memang membosankan. -,-" haihh. :') aku baru sedaq ka dah lama benda ni ada depan mata aku? 


aku tak boleh jadi yg terbaik kot. or maybe aku mengecewakan terlalu banyak kot. :) or aku ada salah cakap. kadang2 aku rasa mcm dulu balik. kadang2 aku rasa x. -,-" haihh. ntahla. maybe mainan perasaan ja kot. maybe aku terlalu takot untuk rasa kehilangan lagi kot. or maybe aku x mampu nak buat dia sygkan aku , or maybe aku terlalu memaksa.. maybe aku terlalu buat dia mencuba kot. sedangkan aku sedaq kot apa yang aku nampak dalam mata dia. bukan aku 100%. :) 


haihh. aku harap apa yang aku nampak tu semuanya salah. :( aku harap semuanya salah. :'( 

Monday, December 12, 2011

don't come back. im a bitch. :)

to be regret for a lifetime for a mistake that i didn't do is pointless issue that u can made up. :) to be sympathized for some stupidity that u make by your own, is not in my list of love and kindness my ex. :) u know who u are when u read this. by the moment that i left u alone with all the regret that u had, i own nothing but only a smile that worth everything in this world. i satisfied with my own decision. yet i'm still not the wrong one in this kind of bullshit relationship. u know, i'm beggin u, just for a moment, sit back and try to manage urself to be a MEN. to be someone that we can count on. someone that we can put our trust in u. because for a lifetime u have none of it. if u realize it. :) 


u know why i leave u? the main reason is u're too weak to hold me. even though i test u so many time, but u still fail in it. :) and don''t blame me in this kind of stupid thing that only u made it. i don't say it by what i know, but from what i see and what i know. both of it has play their game in front of me. u know, family means everything 2 me. :) there's no point for u to steal my mother's heart yet u annoying me all the time. face the fact budd, i didn't love you from the beginning i know u. but i try to accept u because everybody should get a chance to be love. :) but for all the chance that i give, u didn't know how to use it well. and u blame me in everything. being childish when i'm telling u anything, not be able to try to manage yourself by the age of 24, yes u have failed in being a men. :) i don't give a damn if u say that i am the one who make u suffer like what u have choose rite now. :) u know, why i am heartless? well as everyone say, pain change everything innocent to a bitch in their own area. :) 
i may look good when i'm not talking to you, look like an innocent girl that can't harm any inch of ur heart, but try make me speak up. u are the one who will not be able to stand any moment to hear anything from my mouth. :) 


dare enough to start it again? think twice my ex. :) i left you. remember? so stop loving me!! hesh. u know, i never left the people that i love. :) but when i can't even give u a chance to make everything rite, there must be something wrong between us. :) it is no feelings, no love , no heart to be love yet i'm still somebody with cold hearted heart in my soul. :) and yes i'm asking u a forgiveness for letting u down with my last 3 years decision. :) it still hurt untill now isn't it? u made your choice. :) u have to face it without me by your side. and for the disease that u have to carry on rite now, i only can hope, may god bless you. and may that wound can be cure by another women. :) bye.

Monday, December 5, 2011

well hell-o bitch!!!

hello bitch. i don't know for how many time i have to warn u about what i don't like, i guess this is the real shit i have to give. unfortunately, u have change me to be a bitch. but more bitchy than you are. wait! y am i talking in opposite language. i bet u didn't understand it ait? so here it is. a gift for a motherfucker daughter of a bitch! 


untuk kesekian kali nya perempuan sial yang x penah serik, untuk segala apa yang bakal keluar melalui mulut aku, aku bagitau something, aku jarang nak kesiankan orang macam hang nie. and aku x reti nak kesian actually. so terimala dengan hati terbuka. :D meh aku nak tanya. miskin sangat ka hang? merempat sangat ka hidup hang ? susah sangat ka nak bawak keluaq duit hang. untuk beli keperluan hang sendiri tanpa guna duit orang lain. hang ingat orang keja penat2 semata-mata nak jadi kuli batak hang?? come on la jalang wey, come on. aku duduk kat office tu , buat keja setengah mati, penat untuk apa yang aku buat, tapi aku kena guna duit gaji aku untuk hang! bodoh apa hang ni aku pon tataw. seriously aku x penah jumpa pompuan macam hang! mata duitan, kaki jantan, perasan cun! fuck u la babi! kurang ajaq kan?? peduli pulak aku ngan sakit hati hang! -,-" kalau benda aku yang hilang lebih dari apa yang sepatutnya aku bayaq, baik aku sewa kondo. tapi sayang kan, kawasan aku duduk ni tadak kondo! so terpaksa la duduk ngan orang bangang macam hang ni!!! 


setan pon taw rehat la wey. hang ni lebih dari setan kot! time posa orang posa, setan kena ikat, hang jadi setan makan benda haram. baguih la. ibu segala setan! hormat orang posa? memang x la kan. at least kalau hang x puasa. amek benda makan, makan dlam bilik sorang2 dah. x payah nak menunjuk poen sangat depan aku! bodoo! bangga sangat hang 2 x posa la? bangga? aku tengok x respect kot. takan period hang sebulan? oh lupa, hang kan bocoq!! satu pad x cukop kan. sampai pad aku yang 20 tu pon hang boleh balaih. p beli la woi! beli yang murah kalau x mampu sangat. x pon pakai sabut ganti! dah sah2 merenyam! sama macam hang. :D ngehngehngeh. 


hang bangga kan cakap depan aku hang boleh bayaq semua apa yang hang amek kan?? banyak sangat duit hang!!?? bayaq la. kalau hang mampu la kan. takat cakap kosong? x payah la wey. keling pon bole cakap macam duduk kat kayangan. tapi habuk pon tadak. putaq belit ja lebih. kalau setakat brooch seringgit, pencukoq bulu hang pon x bole nak beli sendiri? hang nak bayaq balik duit aku yang beratuih2 hang amek 2? x payah nak kelentong aku la sangat. aku x pecaya dah apa hang cakap okayy. :D sembang x mau jatuh, last2 apa pon x dakkk. boooo!!! -,-" 


ni maybe last warning, kalau lagi sekali benda aku hilang walaupun seringgit, aku bawak hang p balai hang setel sana sendiri. :D okay? kalau agak2 ang nak beradab sesuai dengan pakaian muslimah fake hang sekarang ni, belajaq MINTAK DULU BARANG ORANG YANG ORANG BELI DENGAN DUIT BAPAK ORANG OR DUIT ORANG TU SENDIRI ! PAHAM!! okbai!

Sunday, December 4, 2011

december quotes.

  •  a man will try to seduce every girl except thw one he loves, but a nice girl will not be seduced by any man except by the man she love.
  • the worst thing u can do 2 a girl is make her feel like she has a chance when she doesn't. 
  • i can't set my hopes too high , cuz every hello ends with goodbye.