pengikut comel

Monday, December 5, 2011

well hell-o bitch!!!

hello bitch. i don't know for how many time i have to warn u about what i don't like, i guess this is the real shit i have to give. unfortunately, u have change me to be a bitch. but more bitchy than you are. wait! y am i talking in opposite language. i bet u didn't understand it ait? so here it is. a gift for a motherfucker daughter of a bitch! 


untuk kesekian kali nya perempuan sial yang x penah serik, untuk segala apa yang bakal keluar melalui mulut aku, aku bagitau something, aku jarang nak kesiankan orang macam hang nie. and aku x reti nak kesian actually. so terimala dengan hati terbuka. :D meh aku nak tanya. miskin sangat ka hang? merempat sangat ka hidup hang ? susah sangat ka nak bawak keluaq duit hang. untuk beli keperluan hang sendiri tanpa guna duit orang lain. hang ingat orang keja penat2 semata-mata nak jadi kuli batak hang?? come on la jalang wey, come on. aku duduk kat office tu , buat keja setengah mati, penat untuk apa yang aku buat, tapi aku kena guna duit gaji aku untuk hang! bodoh apa hang ni aku pon tataw. seriously aku x penah jumpa pompuan macam hang! mata duitan, kaki jantan, perasan cun! fuck u la babi! kurang ajaq kan?? peduli pulak aku ngan sakit hati hang! -,-" kalau benda aku yang hilang lebih dari apa yang sepatutnya aku bayaq, baik aku sewa kondo. tapi sayang kan, kawasan aku duduk ni tadak kondo! so terpaksa la duduk ngan orang bangang macam hang ni!!! 


setan pon taw rehat la wey. hang ni lebih dari setan kot! time posa orang posa, setan kena ikat, hang jadi setan makan benda haram. baguih la. ibu segala setan! hormat orang posa? memang x la kan. at least kalau hang x puasa. amek benda makan, makan dlam bilik sorang2 dah. x payah nak menunjuk poen sangat depan aku! bodoo! bangga sangat hang 2 x posa la? bangga? aku tengok x respect kot. takan period hang sebulan? oh lupa, hang kan bocoq!! satu pad x cukop kan. sampai pad aku yang 20 tu pon hang boleh balaih. p beli la woi! beli yang murah kalau x mampu sangat. x pon pakai sabut ganti! dah sah2 merenyam! sama macam hang. :D ngehngehngeh. 


hang bangga kan cakap depan aku hang boleh bayaq semua apa yang hang amek kan?? banyak sangat duit hang!!?? bayaq la. kalau hang mampu la kan. takat cakap kosong? x payah la wey. keling pon bole cakap macam duduk kat kayangan. tapi habuk pon tadak. putaq belit ja lebih. kalau setakat brooch seringgit, pencukoq bulu hang pon x bole nak beli sendiri? hang nak bayaq balik duit aku yang beratuih2 hang amek 2? x payah nak kelentong aku la sangat. aku x pecaya dah apa hang cakap okayy. :D sembang x mau jatuh, last2 apa pon x dakkk. boooo!!! -,-" 


ni maybe last warning, kalau lagi sekali benda aku hilang walaupun seringgit, aku bawak hang p balai hang setel sana sendiri. :D okay? kalau agak2 ang nak beradab sesuai dengan pakaian muslimah fake hang sekarang ni, belajaq MINTAK DULU BARANG ORANG YANG ORANG BELI DENGAN DUIT BAPAK ORANG OR DUIT ORANG TU SENDIRI ! PAHAM!! okbai!

No comments: