pengikut comel

Thursday, May 31, 2012



mereka adalah mereka. :) dan untuk kali ini. dedikasi ditujukan buat dia, farid rosli. :) abg , kawan, somebody yang terlalu rapat satu masa dulu.

aku kenal dia bukan sehari dua. dia juga kenal aku bukan sesaat dua. sejak aku form 5. lama kan? lamaa . and tak sangka akhirnya jadi mcm ni. :)

dear farid a.k.a jeff,
dah 22 tahun. lebih matang dari sara. lagi tua dari sara. semoga Allah panjangkan umur, diberkati hidup anda, dan dipanjangkan jodoh dengan Kak Elly sampai ke anak cucu,akhir hayat. tak ada hadiah 300 rnggit nak bagi. just ucapan yang tersembunyi ni je. :) we used to be brothers and sisters. pergi genting sesame. susah senang sara ade sekali. and sara mintak maaf atas perangai sara. sara kotakan janji. jadi manusia. :) yes sara mmg manusia pon. hahaha. :D sara ngan mak dah okay. :) thanks.

untuk kesalahan dan segalanya, maafkan sara. untuk besday ni, ini saja yang mampu bagi, walaupun x da harga. walaupun mungkin x terbaca. ikhlas dari hati. selamat hari lahir. sara taw num sara dh xde lam hp kan. so no worries. sini saja dh ckup. :) walaupun kalau korang kawen nanti sara x pegi. semoga bahagia akak and abg. :) walaupun sara bukan adek lagi. but all of you, will always be my brothers and sisters. :)

love,
saraMAJED.

Wednesday, May 23, 2012

heartless heart. welcome to your place. :) ni adalah salah sorang lagi gadis yangkau berjaya ubah :) \

Saturday, May 5, 2012

mei.

an awkward moment bila suddenly aku terasa macam nak kena telan balik semua kata-kata aku. :) 

bukan senang nak buat orang suka kita. :) bukan senang nak buat orang puas hati dengan kita. see.. im bleeding. :( :'( okay im not gonna cry again. but well u know, lonely is my friend rite now. :) 

okay semua kawan ada dengan aku. i know that. but to see everybody around me has someone, to hold on, to count on, to be with you no matter what, to stay with you and to laugh with you, while im here, with nobody to share every moment like that in my life, its really pathetic. :) 

it will rain, holes inside, heroes *at the last night we were a couple. :) , when u look me in the eyes. unintended , they're still there. still. :) still running in my empty mind actually. for everything that happened between me and the someone. the place we go. where we stand, the movies that we watched. how i wanna hold someone else like that but i cant. and still i kept all those tickets. all our tags of the place that we go. the time, the date. God, y u make it so hard to let go this one person. :( we're not meant to be together. why u didnt  listen to my pray? its hard u know. walking alone. watching everybody else while im alone. yeah like u said syariena, i really need somebody. 

jujurlah dengan aku, aku takkan bersuara apa pun. :) tak perlu buang aku. aku sedar apa betol apa salah dalam hidop aku. :) cuma kengkadang, let go of that person, its hard. yeah its hard. aku mengaku tu. and im trying. bagila aku masa. aku still x da sokongan nak bantu aku bangun. :) sebab yang diharap tak datang, yang dipilih tak sudi. :) 

nite.

Wednesday, May 2, 2012

sabaq. selalu aku tertalu familiar dengan satu perasaan dan perkataan tu. :) sabaq. sabar. patient. semua sama saja maksudnya. tapi jauh mana seorang manusia dan seorang aku mampu bertahan untuk menyabarkan diri, only God knows. :) 

dulu selalu , aku bia orang jatuhkan aku dengan senangnya. but now, not anymore. :) being hard is one of myself. sebab aku x kan senang-senang menangis lagi. walaupun kadang-kadang aku sedih. but pretend to be strong is the solution untuk semua masalah. :) aku pelik, aku hairan. baru sekarang aku tau, motif manusia nak tutup kesalahan diri sendiri is salahkan orang lain. untuk pembaca statement ni, aku nak tau motif. :) untuk apa hantar link blog aku kat mak aku kalau nak keadaan kami jadi jernih. listen. im not stupid. haha. kalau nak bodohkan orang or nak menipu orang, cari lain manusia. bukan aku. :) motif apa? dengki? keruhkan keadaan? buat aku nampak jahat gila ke nak buat diri malaikat. kalau maki aku public smua boleh nampak. but kalau nak cakap elok2 ngan aku guna org tengah. haha grow up! aku bukan x de otak x boleh berfikir. :) 

cukup kalau aku cakap ikot cakap orang sebab nak jaga hati orang tu sebenarnya mnyusahkan. :) so pk la apa aku cakap. sebelum jaga hati orang, fikir hati sendiri , ada x org nak jaga. :) tenks. :D 



 at last . kuaq pon. :D tenks to team remaja karangkraf. :) its an amazing result. mak aku sendiri pon x pcya ni aku. okay aku mestila pecaya ni aku kan. :P btw, tenks!