pengikut comel

Thursday, June 14, 2012

tak sedaq diri

agak hairan jugak bila aku dikatakan menyibuk kan. :)
oh really? aku tengok hg sja pon aku dah semak perut,semak otak semua bagai. so no wonder la kalau aku meluat kat hang sekarang pon. serius. aku dah annoying gila kot ngan hang ni. taktau nak kata mcm mana punya annoying. but memang aku semak ngan hang.

ntah berapa kali aku bagi chance kat hang, but sayangnya, orang yang x reti hagai orang lain ni selalu belagak pandai. so sebab hang ego, nak ucap terima kasih pun payah kan. :) boleh pegi jalan. tak kena duit pon ucap thanks. nak mintak maaf apatah lagi. tunggu orang mintak maaf dulu. hang sapa wey? menteri besaq ka nak orang sujud ikot kepala hotak hang. so jangan pretend macam hang reti sangat jaga hati orang. semua hati hang jaga kan. kononnya lah! padahai menyakitkan hati lagi adalah. memang aku buta dulu masa aku suka hang. serius. sebab hang tak tunjuk sisi jahat hang semua kat aku. tau x wey? semakin lama hang semakin semak otak. hensem memang hensem. aku tak nafikan tu. but tolong jangan bajet. :D jangan lupa aku pon ada ego. selama aku bagi hang pijak ego aku, aku tengok apa hang nak buat untuk hargai orang. but sayangnya, hang amek hati orang hang buang. :D hargai ka? a new definition of appreciation maybe. :)

RIMAS eh orang amek tau pasai hang? ingat sikit. tak selamanya aku akan tunggu hang. tak selamanya aku akan bukak hati aku untuk hang. and x selamanya aku akan bagi semua ego aku hang pijak. tak selamanya jugak hang akan dapat kemaafan aku untuk kesalahan yang tak boleh dimaafkan lansung tu. manusia mana boleh terima. even mak aku sendiri pon x boleh terima. haha. ni pulak aku. pura-pura mcm semua baik padahai hang dah bunuh aku. hang pikir aku boleh hidup macam mana wey? -,-" lepas sebulan tuka gf. esok gf ni lusa gf nu. belakang lagi? jangan ingat aku tak tau. aku tau tapi aku diam. tu menyibuk lagi? sebab apa aku diam. sebab aku x mau masuk campoq kalo benda bodo nak jadi playboy tu hang dh tunjuk terang2. x heran kalau ada 10 pompuan pon hang smpan belakang gf gf hang. :D kan playboy. marah x aku cakap mcm ni? hakikatnya hang sendiri tak nampak. orang lain nampak.

enough is enough. so apa aku cakap kali ni aku kotakan. aku dah buang hang jauh2. :) so pergilah. jangan datang balik lepas ni. maybe msa tu aku dah tak ingat hang pon. :) bai.