pengikut comel

Wednesday, May 1, 2013

words

there is so much to say. but i dont know where i should start. is it from the day i know what love is or the day i feel how hurt love could be. :) once dia penah jadi someone yang aku memang x penah tgk, expect akan ada duduk sebelah aku , akan ada dalam list no phone aku sebab kekerekan dia yang ntah apa2. :) haha. well anak org kampung macam aku mana layak berdiri sama tinggi dengan beliau. yang pada masa tu aku anggap org yang berkedudukan tinggi. yang x pandang aku. :) even pernah aku senyum seikhlas mungkin kat dia and what i get as a reply, jelingan. :) 

what do you really feel when you really hope for someone to be with you, hold your hand when you down and then they didn't want the same from you? :) when you really realize that you do love them as much as you love yourself? as much as u want them to be with you? it hurt is it.? that's what i feel. confuse and zero. kosong. 

satu masa dulu saat dia buang aku dari hidup, buat kali kedua, aku terpikir ni salah aku ka salah dia or salah dua2. :) what my eyes see and what my heart thought it never lies. x penah bercanggah x penah menipu. bila hati aku sendiri rasa apa yang aku nak tau sangat, jawapan tu sendiri datang depan mata. :) it's all about her. don't you realize it? what else i should do? halang? biar? berdoa semua tak betul? anggap semua mimpi? come on, aku takda hak. apa yang aku tau pasal hak? hak aku hanyalah atas diri aku, hati aku sendiri. tak boleh kata apa pon. x boleh cakap apa pon. sebab org yang aku jaga hati dia sebaiknya tak pernah letakkan aku kat tempat di sisi dia malah belakang dia pon. apa lagi depan beliau. mungkin mata aku silap tapi mana tempat aku dalam hidup beliau? hanya bila orang yang dia syg tak berada di sisi dia. :) bila ada, poofff im nothing then. :) 

 i just need space, and wahai Tuhanku, kau berikanlah kekuatan kepada aku untuk menghadapi hari-hari yang mungkin sukar bagiku. dan jika aku rindu akan dia maka Kau jagalah dia bagi pihakku. 

No comments: